lunes, 30 de noviembre de 2015

EMPANADA GALLEGA


INGREDIENTS:


- 1 MASSA PER EMPANADA
- 3 LLAUNES DE TONYINA
- 2 OUS DURS
- 1 OU
- 1 PEBROT VERMELL
- 1 PEBROT VERD
- 1 CEBA
- 1 POT DE TOMÀQUET NATURAL
- OLI D'OLIVA
- SAL
- SUCRE

PREPARACIÓ


1- ESTIRAR LA MASSA
2- PICAR LA CEBA I ELS PEBROTS
3- SOFREGIR LA CEBA, ELS PEBROTS I EL TOMÀQUET TRITURAT
4- AFEGIR LA TONYINA I ELS OUS DURS PICATS
5- RECTIFICAR DE SAL I SUCRE
6- QUAN EL FARCIT ÉS TEBI, COL·LOCAR-LO SOBRE LA MASSA
7- COBRIR L'EMPANADA AMB MÉS MASSA I TANCAR-LA PELS COSTATS
8- DECORAR L'EMPANADA PER SOBRE AMB TIRES DE MASSA
9- PINTAR LA MASSA AMB OU BATUT
10- PUNXAR LA MASSA AMB UNA FORQUILLA
11- ENFORNAR LA MASSA A DALT I ABAIX A 180 GRAUS DURANT 20 MINUTS
12- DEIXAR REFREDAR I........ BO APETITO!!!!!










1 comentario: